Prachtig wonen OP HET WELEVELD IN Tubbergen

22 WONINGEN en 16 vrije kavels GLINSTEREN IN HET GROEN

Het Weleveld, een prachtig nieuwbouwproject in het groen. Het project heeft een diversiteit aan woningtypes. Van comfortabele rij- en hoekwoningen tot sfeervolle twee-onder-éénkappers en riante vrijstaande woningen. Wil je je eigen droomhuis bouwen? Ga dan voor één van de ruime vrije kavels.

Op dit moment zijn we druk bezig met het bouwrijp maken van de locatie en zijn we verheugd dat we binnenkort kunnen starten met de verkoop.

DE VIER FASES VAN WELEVELD

De woningen op het Weleveld worden in vier fases gebouwd. Elke fase is weer anders qua woningtype. Van tussenwoningen en hoekwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

VIER hoekwoningen en VIER tussenwoningen

In fase 1 worden 4 hoekwoningen en 4 tussenwoningen gerealiseerd in een moderne jaren ’30 stijl. De woningen worden gasloos gebouwd op kavels van 125 tot 279m2 en zijn helemaal klaar voor de toekomst. Ze worden namelijk standaard uitgerust met een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen.

Acht sfeervolle Twee-onder-een-kapwoningen

Deze prachtige twee-onder-één-kapwoningen, met een heerlijke tuin op het zuiden en voldoende ruimte om een auto op eigen terrein te parkeren, zijn helemaal klaar voor de toekomst! Ze worden namelijk standaard uitgerust met een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen zodat de woning op een milieuvriendelijke manier verwarmd wordt.

Twee-onder-een-kapwoningen En een vrijstaande woning

In fase 3 worden twee twee-onder-één-kapwoningen en een sfeervolle vrijstaande woning gebouwd. Deze woningen komen op ruime kavels en op een centrale locatie op Weleveld te staan. De woningen worden duurzaam gebouwd en hebben een kwalitatief hoogwaardige afwerking. Een heerlijke tuin en parkeren op eigen terrein maken deze woningen zeer compleet.

COMFORTABELE TWEEKAPPERS EN VRIJSTAANDE WONING

In fase 4 worden twee comfortabele twee-onder-één-kapwoningen en een sfeervolle vrijstaande woning gebouwd. De tweekappers zijn gesitueerd aan de rand van het plan. De vrijstaande woning wordt gebouwd op een ruime hoekkavel. Een heerlijke tuin en parkeren op eigen terrein maken deze woningen zeer compleet.

een prachtig stukje nieuw Tubbergen

Het Weleveld biedt mogelijkheid om te bouwen op een kavel met een eigen bouwplan. Daarnaast komen er 22 woningen welke als projectbouw gebouwd worden. Zowel rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een tweetal vrijstaande woningen. Voor de projectbouw zijn diverse meerwerkopties mogelijk. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een uitbouw aan de achterzijde, een dakkapel of een (geïsoleerde) garage/berging.

JOUW WONING, DUURZAAM EN KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Alle woningen zullen duurzaam worden gebouwd. De woningen worden onder andere voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en uitstekende isolatie. Daarmee is jouw nieuwe woning klaar voor de toekomst. Het geheel zal een ruim opgezette wijk vormen met kwalitatief hoogwaardig afgewerkte woningen, gelegen op een mooie locatie in Tubbergen.

De verschillende (uitbouw)mogelijkheden maken het plan geschikt voor alle doelgroepen. Zowel voor starters en doorstromers, als ook voor senioren.

De KAVELS VAN WELEVELD

Klik op een kavelnummer en bekijk alle informatie.

HET VERKOOPPROCES

1

INTERESSE FASE

2

START VERKOOP

3

TOEWIJZING

4

SAMENSTELLEN

5

START BOUW

Klik op een fase voor meer informatie

HEB JE INTERESSE IN WONEN OP HET WELEVELD?
SCHRIJF JE DAN NU IN.

Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan jouw inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.

De officiële verkoop is gestart!

Volg alles op