PLAN WELEVELD GAAT van start!

38 WONINGEN GLINSTEREN IN HET GROEN

Het Weleveld, een prachtig nieuwbouwproject in het groen. Het project heeft een diversiteit aan woningtypes. Van comfortabele rij- en hoekwoningen tot sfeervolle twee-onder-éénkappers en riante vrijstaande woningen. Wil je je eigen droomhuis bouwen? Ga dan voor één van de ruime vrije kavels.

Heb je nog steeds interesse in bouwen op het Weleveld?

Op dit moment zijn we druk bezig met het bouwrijp maken van de locatie en zijn we, na een aantal jaren, blij dat we binnenkort kunnen starten met de verkoop. Om een goed beeld van de interesse te krijgen, vragen wij iedereen om zich via de projectwebsite opnieuw in te schrijven. Uiteindelijke toewijzing van de kavels zal via een lead management systeem verlopen, waarbij diverse factoren van invloed zijn op de uiteindelijke toewijzing van een kavel. Op woensdag 25 januari (onder voorbehoud), vanaf 18.30 uur, vindt de Start Verkoop plaats bij ’t Oale Roadhoes in Tubbergen. Als je je opnieuw inschrijft, ontvang je binnenkort hier een uitnodiging voor.

Wij vernemen graag voor 9 december a.s. of je nog steeds interesse hebt.
Heb je intussen nog vragen? Neem dan contact op met Weusthuis Makelaardij.

een prachtig stukje nieuw Tubbergen

Het Weleveld biedt mogelijkheid om te bouwen op een kavel met een eigen bouwplan. Daarnaast komen er 22 woningen welke als projectbouw gebouwd worden, zowel rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een tweetal vrijstaande woningen. Voor de projectbouw zijn diverse meerwerkopties mogelijk. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een uitbouw aan de achterzijde, een dakkapel of een (geïsoleerde) garage/berging.

JOUW WONING, DUURZAAM EN KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Alle woningen zullen duurzaam worden gebouwd. De woningen worden onder andere voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en uitstekende isolatie. Daarmee is jouw nieuwe woning klaar voor de toekomst. Het geheel zal een ruim opgezette wijk vormen met kwalitatief hoogwaardig afgewerkte woningen gelegen op een mooie locatie in Tubbergen.

 

De verschillende (uitbouw)mogelijkheden maken het plan geschikt voor alle doelgroepen, zowel voor
starters en doorstromers, als ook voor senioren.

Welke kavel hEEFT joUW VOORKEUR

Klik op een kavel voor meer informatie.

HEB JE NOG STEEDS INTERESSE? SCHRIJF JE DAN NU IN.

Heb je nog steeds interesse in wonen op het Weleveld? Schrijf je dan vrijblijvend in via onderstaand formulier. Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan jouw inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.

De officiële verkoop is gestart!

Volg alles op